TROPICAL SOUL FOOD

TROPICAL SOUL FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tropical Soul Food. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 11:54 Aan het eten mankeert niets, dat is gewoon super. De bezorgtijd is wel een ding dat verbeterd dient te worden. Duurde langer dan 1,5 uur.
7 mei 2022 om 10:41 Roti speciaal. Lekker gegeten, goede smaak, genoeg saus, lekkere roti vellen. Van mij mag er wat minder kip gebruikt worden en wat extra kouseband. En de masasa saus mag best wat pittiger (bijv. Roti Huisje). Maar we komen hier graag terug.
30 apr 2022 om 22:26 Eten was super lekker.
16 mrt 2022 om 19:55 Super lekker was het ! Je moet wel even geduld hebben maar het is het wel waard. Goed heet bij aankomst !
17 feb 2022 om 22:20 Heerlijk eten alleen net te lange wachttijd. Bezorger verontschuldigde voor de wachttijd, maar ik zou dat liever eerder horen. Ga het zeker wel nogmaals proberen
12 feb 2022 om 20:33 Heerlijk gegeten! Love it
5 feb 2022 om 20:22 Lekker gegeten en alles goed warm. Top!
26 jan 2022 om 20:24 Heerlijk gegeten, genoten van alles wat op tafel stond. Aanrader!
21 jan 2022 om 20:34 De roti was heerlijk. Alleen de bezorgtijd was heel lang. Duurde ruim 2 uur voordat de roti was bezorgd.
20 jan 2022 om 21:05 Warm gegeten aanrader vriendelijke bezorger wordt vaaker bestellen!! Tnx Verkeersregelaar sluis ijmuiden
13 jan 2022 om 19:27 Het is dat ik geen 0 sterren kan geven. Duurde 120 minuten tot ik mijn eten had. Roti speciaal en Nasi Bbq kip. Aan de deur werd verteld dat de nasi op was en kregen we witte rijst met smerige kip. Gebeld en zeer onvriendelijke man de lijn.
11 jan 2022 om 22:18 Sinds lange tijd weer eens besteld bij Soulfood. De kwaliteit is top. Heerlijke roti speciaal met veel kip, lekker veel kouseband, veel saus - heel belangrijk - en een ei. Komkommersla en sambal erbij. Heerlijk gegeten!!