TROPICAL SOUL FOOD

TROPICAL SOUL FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 172 beoordelingen
27 apr 2021 om 20:51 Het was super lekker vandaag! Heerlijk genoten van jullie warme kookkunsten! Bedankt!
25 apr 2021 om 7:04 Eten kwam een half uur te laat. Moest bellen om te vragen of er iets mis was gegaan. Niet echt geweldig Surinaams eten en ik kan het weten want ben zelfs Surinaams. Zit nog heel ruimte voor verbetering
24 apr 2021 om 21:23 Tot mijn ontdekking was dit geen Surinaamse gerecht . Omdat de roti laks van smaak was. Heelveel plek voor verbetering.
21 apr 2021 om 15:39 Drama, heel jammer dat ik een bad review moet geven maar eten was niet te doen. Dat jullie het nog durven. Mijn fout dat ik recensies niet heb gelezen maar alles is zeker waar. Magnetron eten en ijskoud kip. Alleen bezorger was positief, zonde van me geld
15 apr 2021 om 16:28 Smaakloos en vies!
10 apr 2021 om 20:14 Heerlijke broodjes roti beetje droog
1 apr 2021 om 15:54 The chicken was very bad. Had to throw away everything.
25 mrt 2021 om 9:13 Roti speciaal werd een pannenkoek met aardappel. Kip en groeten nauwelijks aanwezig. Hiernaast was het ontzettend droog en smakeloos. Niet voor herhaling vatbaar.
21 mrt 2021 om 21:50 Het eten was snel bezorgd maar was erg droog en zonder smaak . We misten heel erg het sapje bij de roti kipfilet om je roti in te dopen het was nu allemaal heel erg droog helaas niet voor herhaling vatbaar voor ons .
8 mrt 2021 om 18:43 Ruim drie kwartier te laat bara slap en smakeloos. Kale bami met diepvries sperziebonen. Geen aanrader!!
3 mrt 2021 om 23:08 Roti teveel aardappel Amper saus, beetje droge boel Eten kwam later dan gevraagde tijd
23 feb 2021 om 13:27 Het eten was niet goed. Bakeljauw was noet goed bara was kei hard en de bezorging was pas 2 uur later. Gebeld met het bedrijf en die zouden terug bellen. Er is nooit meer terug gebeld. Geen excuses of wat geen andere levering. Bestel nooit meer bij hen is