TROPICAL SOUL FOOD

TROPICAL SOUL FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 181 beoordelingen
11 jul 2021 om 20:16 Weer lekker gegeten.
3 jul 2021 om 20:00 Het was heerlijk
20 jun 2021 om 19:29 Roti was zeer slecht en een natte pap. En duurde erg lang met bezorging
30 mei 2021 om 22:13 Eten was prima. Bakkeljouw, kouseband, rijst helemaal prima. Dan krijg je een melding dat alles binnen 35 minuten geleverd wordt. Dat wordt dus 40 minuten later. En dat is net niet prima…
30 mei 2021 om 21:58 het eten was echt niet lekker ik had nasi met kip die kip was niet vandag gemaakt raare smaak en de nasi was zoutig en die rijst was droog en hard ik heb het gewoon weggegooid nooit meer zonde voor mijn geld echt
30 mei 2021 om 21:43 De saté was droog, de kip was droog, de nasi was smakeloos. De gebakken ei en ham waren niet bij de nasi. De bestelling werd pas na anderhalf uur geleverd. Hier bestel ik niet meer.
28 mei 2021 om 20:40 Duurde erg lang voor de bestelling er was maar het smaakte HEERLIJK!!!
22 mei 2021 om 15:11 Bezorging duurde 2uur. Je kan niet meer aangeven dan 90min. Een belletje was wel op ze plaats geweest. Er werd me een gratis maaltijd aangeboden voor de volgende keer. Maar ik ben hier niet elke week aan het werk. Toevallig vandaag even. Eten is prima
27 apr 2021 om 20:51 Het was super lekker vandaag! Heerlijk genoten van jullie warme kookkunsten! Bedankt!
25 apr 2021 om 7:04 Eten kwam een half uur te laat. Moest bellen om te vragen of er iets mis was gegaan. Niet echt geweldig Surinaams eten en ik kan het weten want ben zelfs Surinaams. Zit nog heel ruimte voor verbetering
24 apr 2021 om 21:23 Tot mijn ontdekking was dit geen Surinaamse gerecht . Omdat de roti laks van smaak was. Heelveel plek voor verbetering.
21 apr 2021 om 15:39 Drama, heel jammer dat ik een bad review moet geven maar eten was niet te doen. Dat jullie het nog durven. Mijn fout dat ik recensies niet heb gelezen maar alles is zeker waar. Magnetron eten en ijskoud kip. Alleen bezorger was positief, zonde van me geld